O vzniku svadobných hier

Spustili sme web s ponukou svadobných hier a ja by som rád napísal zopár slov o tom, že prečo som sa vôbec rozhodol túto značku postaviť na nohy. Už pár rokov pred tým, ako som si povedal, že prídem na trh s ponukou moderných svadobných hier, sme spontánne s mojou manželkou otestovali prvý produkt na našej vlastnej svadbe – svadobné bingo. Moja drahá pani o tomto napíše samostatný blog, takže ja pretočím necelé tri roky dopredu, keď som narazil na tento tweet:

Tweet, ktorý ma inšpiroval k založeniu značky svadobnehry.sk

Ak si pozriete aj diskusiu k tomuto tweetu, pochopíte moje následné myšlienkové pochody (áno, @teo_sk som ja):

Od tohto momentu som sa pravidelne pohrával s myšlienkou, ako svoje skúsenosti herného dizajnéra pretaviť do svadobného prostredia. Veľmi sa mi páčila idea svadobného escape roomu a veru nemusel som dlho čakať na overenie tejto príležitosti. V septembri roku 2020 sa vydávala naša dobrá kamarátka a dovolila mi urobiť druhý pokus otestovania binga a zároveň prototypu únikovej svadobnej hry. Vyšlo to až tak dobre, že opäť moja manželka napíše o tom samostatný blog, a zároveň vy teraz čítate o mojom rozhodnutí ísť s gamifikovanou kožou na svadobný trh.

Tešíme sa, ak budete mať záujem o naše služby, i keď časy svadbám momentálne neprajú, sme optimisti a objednávky prijímame už teraz 😉

Máme pre vás dva hotové produkty, spomínané svadobné bingo, ktoré je cenovo dostupný ultra-efektívny ice-breaker na každú svadbu. Verte mi, videl som to dvakrát na vlastné oči, inak to byť nemôže! 😀 Druhý hotový produkt je svadobná escape room, o niečo komplexnejší spôsob, ako kreatívne zabaviť vašich hostí. Ideálny je na svadby kde viete, že vaši hostia majú radi tento druh zábavy. Avšak okrem hotových produktov sú naši herní krajčíri pripravení ušiť hru na vašu svadbu na mieru sťa ženíchov oblek, či nevestine šaty. Fantázii sa medze nekladú a preto sa nám určite ozvite a niečo spolu vymyslíme!

S hravosťou,
Katka & Matej
svadobnehry.sk